Menu Sluiten
  • Standhouders

    Insert Image Here

Informatie voor standhouders

De Nationale Dagen: het jaarlijkse evenement voor alle duivenliefhebbers. Liefhebbers orienteren zich op alles wat met de duivensport te maken heeft. Een ideale plaats om uw organisatie te presenteren en te laten zien wat u te bieden hebt aan liefhebbers. De Nationale Dagen zijn ‘the place to be’ voor iedere (toekomstige) duivensportliefhebber en alle (toe)leveranciers.

Vragen?

Voor aanvullende informatie of het maken van afspraken kunt u het inschrijfformulier op deze pagina in vullen of contact opnemen met Leo Heesakkers, telefoon 06 13 43 73 74

 

Tarieven standhouders

Toelichting mogelijkheden

Inschrijfformulier

Klik hier voor de tarieven voor de divers mogelijkheden tijdens de Nationale Dagen.

Klik hier voor een toelichting op de mogelijkheden tijdens de Nationale Dagen.

Interesse als standhouder?

Vul het inschrijfformulier in dat u hieronder aantreft.

Na ontvangst van het inschrijf-formulier nemen wij contact met u op.

Opbouw stands:

Woensdag 27 november en donderdag 28 november van 08.00 uur tot 21.00 uur.

Zetten duiven:

Donderdag 28 november van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier standhouders Nationale Dagen 2019

 

Wij nemen graag deel aan de Nationale Dagen 2019. Via dit inschrijfformulier geven wij onze voorkeur(en) aan. Neem alstublieft contact met ons op voor het maken van definitieve afspraken.

Geef hier uw voorkeur(en) op. Wij nemen contact met u op om de definitieve keuzes vast te leggen.

Voor een beperkt aantal standhouders is het mogelijk om op vrijdag en zaterdag een presentatie/lezing te geven in het Duivensporttheater (15 minuten per onderwerp, 1x op vrijdag en 1x op zaterdag)
Op vrijdagavond organiseren we na sluiting van de beurs een gezellig, informeel samenzijn met standhouders, NPO Bestuurders en (inter)nationale gasten. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat u huurt, ontvangt u gratis kaarten. Daarnaast kunt u extra kaarten bestellen voor uw relaties/klanten.
Op zaterdagavond huldigen we de kampioenen in het Holland Duiven Huis; een gezellige feestavond waarbij we stil staan bij de prestaties van de liefhebbers. Een gezellige, feestelijke avond met diner en entertainment. Als standhouder kunt u - afhankelijk van het aantal vierkante meters dat u huurt - kaarten tegen gereduceerd tarief bestellen. Daarnaast kunt u extra kaarten bestellen tegen het reguliere tarief.
Er zijn diverse mogelijkheden om uw organisatie/initiatief te presenteren tijdens de Nationale Dagen. Vraag naar beschikbaarheid en mogelijkheden.

Aanvullende wensen m.b.t. deelname Nationale Dagen 2019

Wanneer u aanvullende wensen heeft m.b.t. uw stand tijdens de Nationale Dagen kunt u die doorgeven via een speciaal formulier. Klik hier voor het formulier.
Extra voorzieningen nationale dagen 2019

English information

Informationen in deutscher Sprache