Menu Sluiten
  • Praktisch

Adres / routebeschrijving De Beursfabriek

Vragen / meer informatie

Heeft u vragen over de Nationale Dagen 2019 of wilt u meer informatie over ons jaarlijkse evenement? 

  • Neem telefonisch contact met ons op, op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.00 uur op telefoonnummer (026) 48 34 150
  • Stuur een email naar info@duivensportbond.nl 

Veelgestelde vragen

Ook in 2019 zijn we te gast in De Beursfabriek in Nieuwegein.

Om de stands tijdens Nationale Dagen te bezoeken hoeft u zich niet aan te melden. Om specifieke onderdelen bij te wonen is het noodzakelijk dat u zich vooraf aanmeldt. Zodra het mogelijk is om aan te melden, krijgt u op de website een werkende link naar het aanmeldformulier.

  1. Is er voldoende parkeergelegenheid?
    De Beursfabriek beschikt over 1.200 gratis parkeerplaatsen en 2 E-LAAD punten.

  2. Kan ik de Nationale Dagen bereiken met openbaar vervoer?
    Vanaf het Jaarbeursplein in Utrecht neemt u de sneltram naar Nieuwegein – Zuid of IJsselstein. Deze vertrekken iedere 7 minuten. Na ongeveer 15 minuten stapt u uit bij halte Zuilenstein.

 

Op dit moment is nog niet bekend wat de entreeprijs voor de Nationale Dagen of specifieke onderdelen is. Zodra het programma bekend is, wordt ook de deelname/entreeprijs bekend gemaakt.

Op de pagina standhouders vindt u in de periode voorafgaand aan de Nationale Dagen een overzicht van alle partijen die zich definitief hebben aangemeld. Op dit moment is nog niet bekend welke standhouders in 2019 aanwezig zijn.