Menu Sluiten
  • Praktisch

Adres / routebeschrijving De Beursfabriek

Vragen / meer informatie

Heeft u vragen over de Nationale Dagen 2018 of wilt u meer informatie over ons jaarlijkse evenement? 

  • Neem telefonisch contact met ons op, op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.00 uur op telefoonnummer (026) 48 34 150
  • Stuur een email naar info@duivensportbond.nl 

Veelgestelde vragen

Dit keer zijn we te gast in De Beursfabriek in Nieuwegein.

Om de stands tijdens Nationale Dagen te bezoeken hoeft u zich niet aan te melden. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Om specifieke onderdelen bij te wonen is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt. Zodra het mogelijk is om aan te melden, krijgt u op de website een werkende link naar het aanmeldformulier.

Op dit moment kan er alleen aangemeld worden voor de Jeugddag. Vanaf 31 oktober is aanmelden mogelijk voor de Feestavond en de Gouden Spelddragerslunch.

  1. Is er voldoende parkeergelegenheid?
    De Beursfabriek beschikt over 1.200 gratis parkeerplaatsen en 2 E-LAAD punten.

  2. Kan ik de Nationale Dagen bereiken met openbaar vervoer?
    Vanaf het Jaarbeursplein in Utrecht neemt u de sneltram naar Nieuwegein – Zuid of IJsselstein. Deze vertrekken iedere 7 minuten. Na ongeveer 15 minuten stapt u uit bij halte Zuilenstein.

 

De entree voor de Nationale Dagen is gratis. Voor deelname aan de Feestavond (inclusief diner) op zaterdagavond bedragen de kosten € 40 per persoon. Deelnemen aan de Feestavond/het diner kan alleen wanneer u vooraf reserveert. Klik hier om te reserveren.

Op de pagina standhouders vindt u een overzicht van alle partijen die zich definitief hebben aangemeld. De lijst met exposanten groeit nog steeds en wordt dagelijks bijgewerkt.