Menu Sluiten
  • Jeugd

Zaterdag 1 december organiseren we – tijdens de Nationale Dagen – ook weer de jaarlijkse NPO Jeugddag. Speciaal voor jou als jonge duivenliefhebber en jouw vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurjongens en buurmeisjes.

Lekker mee doen
Dit jaar hebben we weer een leuk programma. ’s Morgens testen we als eerste jullie kennis van de duif door een spelletje juice-pong te spelen en door een hele gave speurtocht waarbij je op pad gaat met een schatkaart. Je lievelingsduif in een mooie, zelfgeschilderde broedschotel laten broeden? Gewoon, omdat het je lievelingsduif is? Of schilder je liever je eigen vogelhuisje? Tijdens de Jeugddag kun je er in de middaguren zelf één maken. Helemaal op je eigen manier. Genoeg te doen, dus mis het niet!

Programma NPO Jeugddag 2018

09.30 uur            Inzetten duiven Tentoonstelling
11.00 uur            Officiële start NPO Jeugddag
11.15 uur            Ronde 1 activiteiten 
11.45 uur            Wisselen, ronde 2 activiteiten
12.20 uur            Peptalk ‘Hoe word ik een winnaar in de duivensport’
12.30 uur            Lunchtijd en…. tijd om de tentoongestelde duiven te bekijken
13.15 uur            Start middagprogramma
14.30 uur            Win een hokbezoek (loterij)
16.00 uur            Afsluiting NPO Jeugddag
17.15 uur            Huldiging Kampioenen

Gratis, wel vooraf aanmelden
Meedoen aan de NPO Jeugddag is gratis. Wel vragen we je om vooraf aan te melden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we genoeg eten, drinken, prijzen en spelmateriaal voor jullie hebben. En het is natuurlijk ook belangrijk dat we vooraf weten hoeveel duiven je wil showen.

Kom en breng vrienden/vriendinnen mee
Kom samen met je vriendje, vriendinnetje, neefje, nichtje, buurmeisje of buurjongen naar deze Jeugddag. En maak samen veel plezier. We starten om 11.00 uur en de Jeugddag duurt tot 16.00 uur. Natuurlijk kun je ook dit jaar weer een hokbezoek winnen en krijg je de mogelijkheid jouw twee mooiste duiven mee te laten doen aan de tentoonstelling. En natuurlijk kun je daar ook mooie prijzen mee winnen.

Dreampigeons draagt de jeugd een warm hart toe! Daarom ondersteunen wij de NPO Jeugddag 2018.